Το HAIRPROF CLUB GREECE περήφανο μέλος της OMC !

HPCLUBGREECEomc

Με ιδιαίτερη χαρά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης στους έλληνες κομμωτές και barbers σας ανακοινώνουμε πως το HAIRPROF CLUB GREECE, φορέας που ίδρυσε η HAIRPROF η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα, για την καλλιτεχνική διεύθυνση όλων των διαγωνισμών της είναι πλέον επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κομμωτών OMC !

Πιστοί στο κλάδο και έχοντας πάντα στόχο την παγκόσμια καταξίωση των ελλήνων κομμωτών και μπαρμπέρηδων σας ενημερώνουμε πως όλοι οι κομμωτές, οι μπαρμπέρηδες αλλά και οι σπουδαστές που λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς της HAIRPROF (HAIRPROF SHOT, GREEK HAIRDRESSING AWARDS, GREEK BARBER AWARDS & STUDEND HAIRDRESSING AWARDS) έχουν πλέον το δικαίωμα μέσω του HAIRPROF CLUB GREECE να λαμβάνουν μέρος  στους διαγωνισμούς της ΟΜκαι να διεκδικούν μια θέση στο παγκόσμιο κομμωτηριακό και μπαρμπέρικο στερέωμα.

Και δεν σταματάμε εδώ…

Ο Greek Hairdresser of theYear, Greek Barber of theYear & Student Hairdresser of theYear, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στον επόμενο διαγωνισμό της ΟΜC που θα διεξαχθεί στο Παρίσι 8 με 10 Σεπτεμβρίου 2019 και να διεκδικήσουν τον τίτλο OMC WORLD CHAMPION με όλα τα έξοδα πληρωμένα (παράβολο, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή) από την εταιρεία  FARCOM χορηγό της έκθεσης HAIRPROF.

Εκτός από την διοργάνωση των διαγωνισμών τηςHAIRPROF θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες κομμωτηριακές δράσεις από το HAIRPROF CLUB GREECE μέσα στο 2019.

Μείνετε κοντά μας και να είστε σίγουροι πως η HAIRPROF θα στηρίζει πάντα τους έλληνες κομμωτές και μπαρμπέρηδες που την στηρίζουν !

 

HAIRPROF logo19

sponsor12sponsor2