HAIRPROFSHOT1

Γενικές Πληροφορίες

Θέλοντας να πάμε τον θεσμό των διαγωνισμών ένα βήμα παρακάτω, για να δώσουμε την δυνατότητα σε περισσότερους κομμωτές να λάβουν μέρος και να δείξουν το ταλέντο τους και την δημιουργικότητα τους, δημιουργήσαμε τον φωτογραφικό διαγωνισμό HAIRPROF SHOTστον οποίο κριτές και κοινό θα αποφασίσουν για την καλύτερη κομμωτική δημιουργία.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι πτυχιούχοι κομμωτές.

Η HAIRPROF SHOT 2019 θα είναι η φωτογραφία που θα χρησιμοποιηθεί σε όλο το επικοινωνιακό υλικό (αφίσες, πανό, banner, κλαδικά περιοδικά, Facebook, Instagram κλπ) της HAIRPROF 2020.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα προβληθεί μέσω κλαδικών εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων και θα κερδίσει το δικαίωμα να είναι κριτής στον HAIRPROF SHOT 2020.

Ο διαγωνιζόμενος προετοιμάζει και φωτογραφίζει ένα μοντέλο με κούρεμα, χτένισμα και χρώμα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Επίσης, θα εκτιμηθεί το αντίστοιχο make up του μοντέλου στην τελική βαθμολογία.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με 1 φωτογραφία (πορτρέτο) του μοντέλου, που θα απεικονίζει την πρόταση του, βασισμένη στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ο διαγωνιζόμενος υποβάλλει την φωτογραφία (σε μεγάλη ανάλυση 300dpi) μέσω της ιστοσελίδας https://wetransfer.com η ονομασία του file της  φωτογραφίας πρεπει να είναι το όνομα του διαγωνιζομένου  στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Οι φωτογραφίες των 15 finalist θα εκτεθούν στην 5η HAIRPROF σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές για τις οποίες έχει συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής, έχει αποσταλεί η φωτογραφία και έχει πληρωθεί το παράβολο μέχρι το αργότερο 31 Ιανουαρίου 2019. Για την φόρμα συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ. 

 

«ΚΡΙΤΕΣ»

HAIRSTYLISTS

      Αλέξανδρος

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.12

Διατέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής των κομμωτηρίων TONI&GUY στην Ελλάδα καθώς και της Ακαδημίας εκπαίδευσης στην Αθήνα για 15 χρόνια. 

Έχει λάβει μέρος σε shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει παρουσιάσει collection στο Salon International στο Λονδίνο μαζί με την International Artistic Team. 

Επίσης ήταν Local Ambassador για την Schwarzkopf για πέντε χρόνια ενώ πρόσφατα ανέλαβε Local Ambassador για την Label-m, την εταιρία προΪόντων της TONI&GUY, η οποία είναι επίσημος σπόνσορας του London Fashion Week τα τελευταία χρόνια.

 

Μάρκος Ευθυμίου

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.13

Ο Μάρκος Ευθυμίου,προερχόμενος από οικογένεια κομμωτών, γεννήθηκε στη Λαμία όπου και διατηρεί το boutique κομμωτήριο του επί14 χρόνια.

Με αρκετά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό,Bridal Expert & Educator, κάθε χρόνο παρουσιάζει την προσωπική του Collection πραγματοποιώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια και Show σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από το 2017 είναι ο επίσημος Ambassador της Indola για την Ελλάδα.

--------------------------------------------

Στάθης Λίτσας

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.14

Ο Στάθης Λίτσας άρχισε να δουλεύει ως βασικός κομμωτής το 2012 στο κομμωτήριο της VANG μέχρι και το 2015. Παράλληλα, ήταν βασικός εκπαιδευτής στην Ακαδημία VANG.

Το 2015 ίδρυσε το δικό του κομμωτήριο “Cut N Chemistry Hair Lab”, ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό χώρο με έμφαση στην παροχή υπηρεσιών ομορφιάς ποιότητας.

Είναι επίσης συνιδρυτής της  “TailorMade Hair Academy” αλλά και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας της κομμωτηριακής έκθεσης “Hair Prof” και του διαγωνισμού “Ο Κομμωτής της Χρόνιας”.

Τον διακρίνει πραγματικός ενθουσιασμός για την εκπαίδευση και δουλεύοντας σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα αναδεικνύει το δημιουργικό του ταλέντο.

Το Σεπτέμβριο του 2018 μαζί με το Γιώργο Μυλωνά, έφτιαξαν ένα ξεχωριστό χώρο στο κέντρο του Πειραιά το “Cut N Chemistry Hair Lab II”.

 

Μύρωνας

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.15

Μύρωνας - γνωστός Ως Miro & Miro

Ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη το 2008 να εκπαιδευτεί ως hairstylist σε Αθήνα Λονδίνο και νέα Υόρκη. 

Από  το 2010 διατηρεί  το δικό του χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Το 2011 κατακτά την δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Goldwell colorzoom

Το 2012 κατακτά την πρώτη θέση στην Ελλάδα και πηγαίνει στο Λονδίνο να διαγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο Goldwell colorzoom 2012

Το 2016 κατακτά την δεύτερη θέση στο Colorzoom Goldwell

Το 2017 κατακτά την τρίτη θέση στο “Hair Awards” του περιοδικού Εstetica Hellas

Το 2018 κατακτά την πρώτη θέση (παγκόσμια 1 θέση ) στο διαγωνισμό “International Paulmitchell color outside the lines”

Επιπλέον το 2018 βρίσκεται ανάμεσα στα 10 best hair collection of Greece στα Hair award Estetica Hellas

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε εκπαιδευτής Κομμωτών στη Goldwell και Paulmitchell

Παράλληλα ασχολείται με περιοδικά τηλεόραση θέατρο και επώνυμους. 

MIRO & MIRO HAIRSALON & NAILS

--------------------------------------------

Πετρόπουλος Σταύρος

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.16

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα από τα 16 μου κιόλας χρόνια είχα καταλάβει, μπαίνοντας τότε σε ένα Κομμωτήριο για βοηθός ότι αυτή θα είναι η δουλειά της ζωής μου, ξεκινώντας με μία παλιά κουρευτική μηχανή του πατέρα μου.

Τελειώνοντας μια δημόσια σχολή κομμωτικής, κατάλαβα ότι η γνώση δε σταματά εκεί και είναι απεριόριστη και έτσι δουλεύοντας σε κομμωτήρια παράλληλα σπούδαζα σε ιδιωτικές σχολές κομμωτικής στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή κάτι με έσπρωχνε να φύγω στο εξωτερικό και προσπάθησα να δουλέψω με τους καλύτερους και τα κατάφερα. Δούλεψα λοιπόν, για χρόνια στην ακαδημία των “Toni and Guy” ως βοηθός καθηγητή. Έχοντας ήδη οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας, στην Αγγλία μπήκα στην Βιομηχανία της μόδας δουλεύοντας σε αρκετά fashion shows,  σε αρκετές φωτογραφίσεις περιοδικών και fashion weeks.

Με όλη αυτή την γνώση, επέστρεψα στην Αθήνα και αποφάσισα να ανοίξω ένα χώρο, o όποιος με αντιπροσώπευε και αντιπροσώπευε όλα αυτά που με έχουν εμπνεύσει για να είμαι αυτός που είμαι.  Έτσι άνοιξα το “Elephant and Castle”, ένα χώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου και τα “θέλω” αυτής της εποχής. Επίσης  παράλληλα διδάσκω σε σχολή κομμωτικής και ασχολούμαι με την διοργάνωση μπαντών πανκ και ροκαμπίλι μουσικής, μιας και αυτό είναι το χόμπι μου.

 

EDITORS

Λάτου Φρύνη

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.17

Γραμματικές γνώσεις, πτυχία:

UNIVERSITY OF KENT AT CANTERBURY

Master of Arts (M.A.) / Διεθνείς Σχέσεις 

DEREE COLLEGE-Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Bachelor of Arts and Sciences / Κοινωνιολογία 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-Σχολή Ν.ΟΠ.Ε.

Τμήμα Νομικής-Πτυχίο Νομικών Σπουδών 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δίπλωμα από τον «Κύκλο Επιμόρφωσης Στελεχών στις Πολιτικές της Ε.Ε» 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-Ε.Ε.Δ.Ε.

Δίπλωμα Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας, Marketing-Δημοσίων Σχέσεων  

PIERCE COLLEGE-Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

Επαγγελματική εμπειρία:

 • Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, της Ημερήσιας Οικονομικής Εφημερίδας  ΕΞΠΡΕΣ (1995-1999).
 • Γενική Διευθύντρια, Organotecnica Group / Money Show Multi-conferences, (1999-2001) 
 • Διευθύντρια Έκδοσης Estetica Hellas (2002-2019)

 

Παπαδόπουλος Θεμιστοκλής

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.18

Ο Θεμιστοκλής Παπαδόπουλος, είναι ο εκδότης των κλαδικών περιοδικών My Extension και B.mag, σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο των περιοδικών από την Motorpress στην οποία εργάστηκε σε πολλά διαφορετικά περιοδικά του Ομίλου, μέχρι το 2007, οπότε και δημιούργησε τη δική του εκδοτική εταιρεία με την κυκλοφορία του κομμωτηριακού My Extension.

Σήμερα η εταιρεία NDM PUBLICATIONS έχει στο πορτφόλιο της και το μοναδικό στην Ελλάδα μπαρμπέρικο περιοδικό B.mag, καθιστώντας την κυρίαρχο και πρωτοπόρο στο χώρο των ειδικών εκδόσεων της κομμωτικής, ομορφιάς και του grooming.

 

MAKE UP ARTIST

Βουλαλά Σοφία

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.19

Η Σοφία Βουλαλά είναι εξειδικευμένη και βραβευμένη make up artist. Το 2003, αποφοίτησε από το Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, ενώ σπούδασε και στο Carole Ecole Superiere D' Esthetique, στη Γαλλία.

Από το 2003 εργάζεται ως make up artist, τόσο στον χώρο της ομορφιάς, όσο και στο καλλιτεχνικό στερέωμα, δουλεύοντας σε θεατρικές παραστάσεις, φωτογραφίσεις, φεστιβάλ, shows και εκθέσεις. Επιπλέον, εργάζεται σε μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, με πολλές συμμετοχές και βραβεία από διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 2017, απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Make Up από το Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Αθήνας για τη δουλειά της στην ταινία White Collar. Πέραν από το μακιγιάζ, εργάζεται συστηματικά στον χώρο των special effects και του body painting.

Έχει εργαστεί επίσης ως Body Tattoo & Permanent make up artist, ενώ έχει συνεχή συνεργασία στην εφαρμογή και διδασκαλία με την WIMPERNWELLE Greece(Lash Lifting).

Τα τελευταία επτά χρόνια διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές της Θεσσαλονίκης, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της γύρω από το επαγγελματικό μακιγιάζ.

Η αγάπη της για το μακιγιάζ την ώθησε να δημιουργήσει μαζί με την Ιωάννα Πετειναράκη το Thessaloniki Fashion Project, την πρώτη έκθεση επαγγελματιών make up artists όπου μπορούν να προωθήσουν και προβάλλουν τη δουλειά τους.

Της αρέσει να δημιουργεί, να μεταμορφώνει και να συνεχίζει να διευρύνει το φάσμα γνώσεων της με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στον κλάδο που αποτελεί για αυτή πάθος.

 

PHOTOGRAPHER

Τσακίρης Στέφανος

G.Plirofories Hairprof Shot 5is1.20

Ο Στέφανος Τσακίρης φοίτησε στη σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Μέσων, κοντά σε σπουδαίους δασκάλους του χώρου όπως τους Σ. Πάσχο, Κ. Αντωνιάδη, Γ. Δήμου.

Είναι επίσημος φωτογράφος της Schwarzkopf Hellas από το 2009, ενώ έχει συνεργαστεί με τους Tailormade, Indola, C:EHKO και VANG.

Το 2017 και με τη βοήθεια της ομάδας του, κατέκτησε το Guiness World Record με καλλιτεχνικό φωτογραφικό πρότζεκτ.

Διατηρεί φωτογραφικό στούντιο στη Θεσσαλονίκη, με δραστηριότητα στη διαφήμιση και τη μόδα, ενώ επίσης διδάσκει τα αντίστοιχα αντικείμενα στο κολέγιο του ΑΚΤΟ. Πρόσφατα έχει συνιδρύσει το δημιουργικό δίπτυχο Janus Studio όπου έχει στόχο να εμβαθύνει σημειολογικά στο χώρο της εικόνας. Διατηρεί συνεργασίες με καλλιτεχνικά ιδρύματα και μουσεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και εκθέτει με προσωπικές φωτογραφικές εκθέσεις, θέματα κοινωνικού περιεχομένου.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Το 70% της τελικής βαθμολόγησης προέρχεται από το panel των κριτών και το 30% από το κοινό, μέσω της ψηφοφορίας  που διεξάγεται στην σελίδα HAIRPROF SHOT στο Instagram.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος του παραβόλου συμμετοχής είναι 50 €

 

ΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 • Στο διαγωνισμό HAIRPROF SHOT2019 μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πτυχιούχοι κομμωτές.
 • Ο διαγωνισμός HAIRPROF SHOT2019 στηρίζεται σε κανονισμούς που συντάσσονται από την οργανωτική επιτροπή διαγωνισμών της HAIRPROF και ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
 • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την 18/2/2019 στην HAIRPROF κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης.
 • Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για την βαθμολογία των κριτών ή οποία γίνεται κάτω από αδιάβλητες και διαφανείς συνθήκες και οι κριτές φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη της κρίσης τους, χωρίς να έχει καμία ανάμιξή η παρεμβολή, η οργάνωση της Έκθεσης HAIRPROF.
 • Οι βαθμολογίες των κριτών, αφού κατατεθούν στην γραμματεία του διαγωνισμού δεν μπορούν να αλλαχθούν από οποιονδήποτε και για κανέναν λόγο.
 • Οι βαθμολογίες των κριτών ανεβαίνουν ακέραιες στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
 • Κανένας διαγωνιζόμενος δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό αν δεν έχει τακτοποιήσει οικονομικά το παράβολο συμμετοχής και αν δεν έχει συμπληρώσει και υπογράψει τη δήλωση συναίνεσης με τους όρους του διαγωνισμού. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή του ακυρώνεται. (ακολουθεί παράδειγμα στο τέλος των όρων).
 • Οι διαγωνιζόμενοι και τα μοντέλα τους παραχωρούν το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του οπτικοακουστικού υλικού από τον διαγωνισμό που συμμετείχαν στους διοργανωτές.
 • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης των άνωθεν κανονισμών με την υποχρέωση να ανακοινώσουν τις αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού. 

 «ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»

Για να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στον φωτογραφικό διαγωνισμό HAIRPROF SHOT πατήστε εδώ.

 

Καλλιτεχνικός διευθυντής διαγωνισμού: Milonas Giorgos

Διεύθυνση επικοινωνίας & Οργάνωσης:Xristoforos Glidopoylos

Πληροφορίες για καλλιτεχνικά θέματα του διαγωνισμού στα2104132511 & 6947023336 Γιώργος Μυλωνάς . 

Περισσότερες πληροφορίες - Διευκρινίσεις για την οργάνωση του διαγωνισμού στα τηλέφωνα: 2130303057 & 6993226330 Χριστόφορος Γλυδόπουλος .

 

ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

HCGOMCVERT

 

HAIRPROF logo19

sponsor12sponsor2