Οι νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στο OMCHAIRWORLD 2020.

HAIRCLUBGREECEomc

 

 

Συμμετοχή ως Κριτής OMC

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν μόνο οι επίσημοι κριτές του HAIR Club Greece, οι οποίοι είναι και αυτοί που θα βαθμολογήσουν στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Παρισιού.

 

Συμμετοχή ως Προπονητής ή ως προσκεκλημένος κομμωτής

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι κομμωτές το επιθυμούν και είναι μέλη του HAIR Club Greece με τακτοποιημένη την οικονομική τους συνδρομή.

Τακτικό Μέλος:   Συνδρομή  250€

Τακτικά μέλη είναι όλοι οι κομμωτές που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους διαγωνισμούς της HAIRPROF ή έχουν βοηθήσει σε κάποιο διαγωνισμό από τη θέση του κριτή ή του μέλους της επιτροπής διαγωνισμών.

Έκτακτο μέλοςΣυνδρομή  500€

Έκτακτα μέλη είναι οι κομμωτές που δεν έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους διαγωνισμούς της HAIRPROF και γενικά δεν έχουν καμία σχέση με προηγούμενους διαγωνισμούς.

 

Πληροφορίες Σεμιναρίου OMC

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Melia στο Μιλάνο στις 8 – 9 Μαρτίου 2020.

Κυριακή 8 Μαρτίου – Γυναικείο Σκέλος – 9.30π.μ.-5.30μ.μ.

Δευτέρα 9 Μαρτίου – Αντρικό Σκέλος – 9.30π.μ.-5.30μ.μ.

Κάθε προπονητής που θα πάρει μέρος στο σεμινάριο θα λάβει το "OMC GLOBAL CERTIFICATION". Ενώ κάθε άλλος κομμωτής θα λάβει το "OMC PARTICIPATION CERTIFICATION".

 

Κόστος Συμμετοχής OMC: 350$

Η συμμετοχή περιλαμβάνει: Παρακολούθηση σεμιναρίου, διαλείμματα καφέ, γεύματα, gala cocktail (Κυριακή βράδυ) & Δίπλωμα συμμετοχής.

(Να επισημανθεί ότι: Οι παραπάνω συνδρομές ισχύουν μόνο για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στο OMC GLOBAL MASTERCLASS 8 & 9 Μαρτίου 2020 στοΜιλάνο της Ιταλίας και όχι για όσους θέλουν να διαγωνιστούν τον Μάϊο στους διαγωνισμούς του HAIR Club Greece της HAIRPROF.)

 

Η διοίκηση του HAIR Club Greece θέλει επίσης να ενημερώσει ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο κριτών προπονητών κομμωτών της OMC 2020, θα επιλεγούν επίσης για κριτές στους διαγωνισμούς της HAIRPROF που θα πραγματοποιηθούν 9 με 11 Μαΐου 2020 στο ΣΕΦ.

 

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο υπεύθυνο διοργάνωσης του HAIR Club Greece κ. Χριστόφορο Γλυδόπουλο (στο mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ο οποίος θα τους αποστείλει  την φόρμα συμμετοχής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130303057 & 6993226330 καθημερινά από 14:00μμ έως 16:30μμ & 21:00μμ έως 23:00μμ

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 31 Δεκεμβρίου 2019

 

Για να δείτε το «Προφίλ του HAIR Club Greece» πατήστε εδώ

Για να δείτε το «Κανονισμός & Κριτήρια ένταξης μέλους στην ομάδα του HAIR Club Greece» πατήστε εδώ