ΟΜC Greek National Makeup Art Championship 2020.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Makeup Art στην Ελλάδα!

MAKEUP ART Page 5

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το OMC Greek National Makeup Art Championship 2020, εθνικό πρωτάθλημα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ομορφιάς ΟMC.

 

To ΟΜGreek National Makeup Art Championship 2020 αφορά την τέχνη του Makeup &  Body Painting με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek National MakeuArtist of the Year 2020, του καλύτερου-ης MakeuArtist, τίτλου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα διεθνώς.

 

 

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επαγγελματίες και σπουδαστές - σπουδάστριες makeup artists, ενώ τα θέματα του, αντλούνται μέσα από τους διαγωνισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας OMC και την καθημερινή δουλειά του makeup artist σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις στο makeup.

 

Στόχος του είναι να αναδείξει τους σύγχρονους ταλαντούχους makeupartists στην Ελλάδα και να δημιουργήσει την Εθνική ομάδα makeup που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της OMC.

Kριτές του διαγωνισμού είναι μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Αλαχούζος, ΡούληςΑλαχούζος, Φοφώ Σγόντζου, Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη, Εμμανουέλα Ταγαρα , Coreinna, Γιώργος Κεραμίδας, Έφη Τσιμπή, Άρης Βερέμης, Elisabeth Πέτρου, Κίκα Κουπαράνη.

 

Ο διαγωνισμός ΟΜC Greek National Makeup Art Championship 2020 θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της έκθεσης HAIRPROF.

Facebook: Makeup Art Omc Greek National Championship

Instagram: Makeup_Art_Greece

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια Διαγωνισμού: Sophia Voulala

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Οργάνωσης: Xristoforos Glidopoylos

ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

hcgomc816

 

blogkom