Η εκδοτική – διαφημιστική εταιρεία ΤO FOR 7 LTD , δραστηριοποιείται πάνω από επτά έτη, αποκλειστικά στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, των εκδόσεων & των διαφημίσεων. Οι δραστηριότητές της στο χώρο αυτό περιλαμβάνουν  τα εξής : 

EXCLUSIVE BEAUTY

Η Exclusive Beauty είναι έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς που απευθύνονται κατευθείαν στο ευρύ κοινό. Διοργανώνεται 1 φορά τον χρόνο στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.  www.exclusivebeauty.gr 

HAIR PROF

katagrafi hairprof2Η HAIRPROF, είναι  έκθεση  για το κομμωτήριο, με υπηρεσίες, προϊόντα, αναλώσιμα και εξοπλισμό κομμωτηρίου, καθώς και υπηρεσίες εξοπλισμό και προϊόντα αισθητικής, προσώπου και σώματος, μακιγιάζ  και άκρων. Απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες. Διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. www.hairprof.eu 

ALTER VITA

Το Alter Vita, είναι e-magazine και  καλύπτει τον χώρο του Ευ Ζην, δηλαδή τους τομείς Υγείας, Διατροφής, Ομορφιάς, Ψυχολογίας, Ολιστικών-Εναλλακτικών Θεραπειών, Κατοικίας , Fitness, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αποδράσεων κ.λπ. Το Alter Vita διαβάζεται ηλεκτρονικά από 40.000 μηνιαίους επισκέπτες.

Παράλληλα η εταιρεία TO FOR 7 LTD διοργανώνει Φεστιβάλ Ευ Ζην Alter Vita ανά την Ελλάδα.

www.altervita.gr 

ECOΔΟΜΕΙΝ

Το ECOΔΟΜΕΙΝ, είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα, που καλύπτει τον χώρο της Ολιστικής Αρχιτεκτονικής, δηλαδή της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, της οικολογικής δόμησης, και της γεωβιολογίας. Εκδίδεται τρεις φορές το χρόνο σε 15.000 αντίτυπα,  διανέμεται σε περίπτερα και κέντρα διανομής τύπου Ελλάδας και Κύπρου, και από τα περίπτερα της TO FOR 7, σε όλες τις εκθέσεις δομικών υλικών και εκθέσεις οικολογικού και βιοκλιματικού ενδιαφέροντος.

www.ecodomein.gr 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Η ΤΟ FOR 7 διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια & ημερίδες καθώς επίσης έχει συνεργασίες με διεθνής εκθέσεις, όπως η Beauty Balkan, Taste Gourmet From Greece κ.α.