ALAN BEAK WORKSHOP

ALAN BEAK WORKSHOP

Alan Beak θα πραγματοποιήσει ένα εξάωρο hands onstep by step workshop, όπου θα διδάξει στους παρευρισκόμενους, όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του στα ανδρικά κουρέματα και τον επαγγελματικό τρόπο φωτογράφισης των μοντέλων σας, για τη σωστή προβολή σας στα social media.

 

Hands On Workshop συνολικής διάρκειας έξι ωρών.

Το workshop ξεκινά με μια μικρή εισαγωγή σχετικά με τον Alan και ακολουθεί μια σύντομη θεωρητική άσκηση αυτοανάλυσης για όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο πρώτο σκέλος ο Alan θα καλύψει όλες σας τις απορίες, από τη σημασία του σωστού πλυσίματος των μαλλιών έως και την τέλεια συμβουλή για τη βελτιστοποίηση του κουρέματος. Θεωρητικά θα αναλύσει όλα τα συστατικά της τρίχας, μελετώντας βαθιά τη δομή της και θα εμβαθύνει με τη μεθοδολογία σε θέματα όπως στρώσεις, σχήμα, clipperword και εξιδικευμένο στυλ.

Το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει τρία κουρέματα με μια εντελώς διαφορετική μέθοδο και πρόσθετες τεχνικές ενώ παράλληλα εισάγει μεθόδους σωστής χρήσης φωτογραφίας για τα κοινωνικά μέσα εξελίσσοντας σας από αρχάριο σε social  media expert !

Το hands on session θα σας δείξει έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς, θα σας βγάλει από την ζώνη άνεσής σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις νέες τεχνικές που είδατε. Παράλληλα θα σας δείξει τον δρόμο να βελτιώσετε και να αξιοποιήσετε πλήρως το σύνολο των δικών σας ικανοτήτων και δεξιοτήτων.

Όλα τα κουρέματα θα φωτογραφηθούν με σκοπό να σας βοηθήσουν να βρείτε τον τέλειο φωτισμό για την πιο αποτελεσματική παρουσίαση του μοντέλου σας, που είναι και το τελικό στάδιο του μαθήματος.

Περισσότερα για τον Alan Beak

Alan Beak Instagram

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 27-9-2021.

Αριθμός παρευρισκομένων έως 30 άτομα.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 22940 – 67664.

Follow us Facebook: Hairprof

Instagram: Hairprof_eu