ΩΡΑΡΙΟ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ωράριο Λειτουργίας:

Σάββατο 1-10-202 12:00 με 20:00

Κυριακή 2-10-2022 10:00 με 21:00

Δευτέρα 3-10-2022 10:00 με 20:00

Τιμές εισιτηρίων

VIP PASS: 50€ και τις 3 ημέρες

Για τα VIP PASS (εισιτήρια) θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος χωρίς αναμονή , ειδικός  χώρος VIP LOUNGE με ένα  δωρεάν welcome drink και έκπτωση 15% στα εκπαιδευτικά σεμινάρια ή workshops που διοργανώνει η HAIRPROF.

Γενική Είσοδος: 20€ και τις 3 ημέρες

Σύλλογοι Κομμωτών: 10€ και τις 3 ημέρες (αφορά ομαδική προσέλευση άνω των 20 ατόμων)

Για την καλύτερη Εξυπηρέτηση σας, αλλά και για την μείωση του χρόνου αναμονή σας για την είσοδό σας στην έκθεση, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε εδώ και στην συνέχεια να εκτυπώσετε ή να έχετε μαζί σας, σε κάποια συσκευή όπως smart phone, το bar code που θα λάβετε στο email σας (σε περίπτωση που δεν λάβετε το απαντητικό mail άμεσα στο φάκελο εισερχομένων σας, παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του mail  σας) και το οποίο μπορείτε να επιδείξετε στην γραμματεία της έκθεσης για την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Λόγω της εφαρμογής του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οι επισκέπτες που είχαν πραγματοποιήσει προεγγραφή τις προηγούμενες φορές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους πατώντας το κουμπί ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

Δείτε τον χάρτη  εδώ

Αν θα χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ για να έρθετε στην HAIRPROF πατήστε εδώ για να βρείτε την διαδρομή σας μέσω υπολογιστή ή μπορείτε να  κατεβάστε την εφαρμογή  Moovit στο κινητό σας