ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products

ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products

Μάρκου Μπότσαρη 118, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2310 905080, 2310950050
Category

www.kyana.gr

 

Η ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products είναι μια ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων, με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Από το 2006 έως και σήμερα, η ΚΥΑΝΑ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους συνεργάτες (κομμωτές) της και ό,τι δημιουργεί είναι πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών κομμωτών.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές (Toni & Guy, Lluis Llongueras, Senzi) καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Η ΚΥΑΝΑ εκτός από τη σημαντική της παρουσία στην Ελληνική αγορά, όπου σημειώνει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχει επεκταθεί πλέον και στο εξωτερικό αναπτύσσοντας τις εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια σε 16 χώρες της Ευρώπης και της Ασίας. Το 2019 βραβεύτηκε από τον υφυπουργό εξωτερικών με το Award Εξαγωγικής Αριστείας.

Οι στόχοι της εταιρίας ΚΥΑΝΑ εστιάζουν στο να πετύχει, με συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία με τον Έλληνα κομμωτή, να διαμορφώσει και να προτείνει σύγχρονες τάσεις μόδας #experienceKYANA, #kyanaprofessional, #whereluxurymeetsbeauty οι οποίες σε συνδυασμό με τη χρήση των σωστών προϊόντων, να δίνουν στην Ελληνίδα γυναίκα το δικαίωμα της καλύτερης επιλογής για την ίδια ενώ παράλληλα να καθιερωθεί ως μία ακόμη Ελληνική εταιρία πρότυπο στο εξωτερικό και να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά.

Για την ΚΥΑΝΑ, η κοινωνική ευθύνη δεν είναι απλώς μία φιλοσοφία. Οι συνθήκες και τα γεγονότα των τελευταίων ετών μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα, προκλήσεις και διλήμματα, στα οποία όμως η ΚΥΑΝΑ δεν έμεινε αμέτοχη.

Το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης περιλαμβάνει μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων υποστήριξης και κοινωνικής συμμετοχής (‘Αλμα Ζωής, MakeAWish, Το χαμόγελο του παιδιού), αποτελώντας την καθημερινότητά μας.