Συμπεράς Παύλος

Συμπεράς Παύλος

Συρράκου 20, 10444, Αθήνα, Αττική
2114056989
Category

https://symperas.gr/el/

 

Το γραφείο μας βρίσκεται στο ασφαλιστικό χώρο από το 1999. Διαθέτουμε εμπειρία αρκετών ετών σε πολλούς τομείς του Ασφαλιστικού χώρου. Εκτός από τις κλασσικές ασφαλίσεις οχημάτων, κατοικίας, επιχειρήσεων, έχουμε εξειδικευμένες γνώσεις σε ασφαλίσεις υγείας, προστασία εισοδήματος, διαχείριση κεφαλαίων, δημιουργία συντάξεων.

Έχουμε συμμετέχει σε πάρα πολλά διεθνή και εγχώρια συνέδρια, με πολλές επίσης βραβεύσεις, με σκοπό τη συνεχόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Μαθαίνοντας νέες τεχνολογίες και εξελιγμένες τεχνικές είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό συνδυασμό σε όποια ανάγκη σας προκύψει.

Υπάρχουν, ενδεικτικά, πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε σχετικά με παροχές του γραφείου μας. Η προστασία του εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες σε περίπτωση αδυναμίας προς εργασία. Η προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων, όπως της επιχείρησης, της κατοικίας, και βέβαια τις επαγγελματικές ευθύνες που υπάρχουν σε κάθε επαγγελματία από τη άσκηση της δραστηριότητας του. Η προστασία της υγείας τους και της οικογένειας τους από διάφορους κινδύνους, είτε επαγγελματικούς, είτε όχι. Ενδεικτικά αναφέρονται ατυχήματα σε χώρους εργασίας, δερματολογικά θέματα από βαφές, καρπιαίος σωλήνας, προβλήματα μέσης κλπ.

Μπορούμε να σας δείξουμε πως μπορείτε να διασφαλίσετε το παρόν και το μέλλον των παιδιών σας, μέσα από ειδικά προϊόντα και διαδικασίες με σκοπό να είστε ήσυχοι ότι έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορούσατε. Πως μπορείτε να δημιουργήσετε κεφάλαια για τη συνταξιοδότηση σας, με σκοπό να δημιουργήσετε μελλοντικά εισοδήματα χωρίς να δουλεύετε εσείς, αλλά να βάλετε να δουλεύουν τα χρήματα για εσάς.

Τέλος αυτό στο οποίο το γραφείο μας ειδικεύεται είναι οι μελέτες Financial Planning.  Μέσα από αυτή την εναλλακτική προσέγγιση, μπορούμε να δώσουμε μια άλλη οπτική για τις ανάγκες του πελάτη μας και να σχεδιάσουμε μαζί του τη βέλτιστη λύση γι αυτόν και την οικογένεια του, με βάση τα χρήματα που είναι πρόθυμος να διαθέσει. Το γραφείο μας διαθέτει πλήθος εγχώριων και διεθνών πιστοποιήσεων πάνω σε θέματα Financial Planning.