ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

8η HAIRPROF 2023

Η  8η  HAIRPROF η μοναδική  έκθεση με σεμινάρια, workshops, shows, με πάνω από 120 κομμωτηριακά brands, υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται  στον επαγγελματία κομμωτή & barber, θα διεξαχθεί σε νέο εκθεσιακό χώρο από τις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2023 στο γήπεδο TAE KWON DO.

Με σπουδαίους Barber & Hair Artists, σε ένα stage 58 τετραγωνικών μέτρων, ετοιμάζουμε μια νέα έκθεση με βάση την εκπαίδευση, την έμπνευση και τον σεβασμό στον Έλληνα Κομμωτή & Barber!

Επιγραμματικά θα αναφέρουμε πως φέτος στην νέα  HAIRPROF, θα πραγματοποιηθούν:

Live Hair & Barber Seminars

live Hair & Barber Shows

Closed Hair & Barber Workshops

Greek Hairdressing Awards

Greek Barber Awards

Greek Makeup Art Awards

HAIRPROF Guests Live  Shows στο mainstage της έκθεσης με συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων κομμωτών & barbers

Και πολλά ακόμη shows από τους εκθέτες της HAIRPROF στα περίπτερά τους.

Εκτός από την πλειάδα των Ελλήνων Hair and Barber Artists που θα πραγματοποιήσουν Shows & Seminars στην επόμενη Hairprof, σας ενημερώνουμε πως οι δύο βασικοί guests από το εξωτερικό θα είναι οι:

BLACK BARBER International Barber Educator

EFI DAVIES International Artistic Director of TONI&GUY

             Το   Show Θα επιμεληθεί   στυλιστικά  το Athens Fashion Club Fashion School                    

Σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσουμε όλους τους Hair & Barber Artists, όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση με Προϊόντα & Εξοπλισμό Κομμωτηρίου, Νέες τεχνολογίες και Εφαρμογές, τα Οn stage εκπαιδευτικά σεμινάρια και όλα τα shows αναλυτικά αλλά και τα κλειστά εκπαιδευτικά σεμινάρια για Κομμωτές & Barbers, που θα δείτε στην 8η HAIRPROF

SATURDAY OPEN TO THE PUBLIC DAY

Σε συνέχεια της ανανέωσης μας στην  επόμενη HAIRPROF, σας ενημερώνουμε πως την 1η μέρα της έκθεσης, Σάββατο 25/11/23 θα επιτρέπεται η είσοδος και σε ιδιώτες για την προώθηση του branding των εκθετών, την παρακολούθηση των διαγωνισμών από συγγενείς των σπουδαστών. Επιπλέον θα κληρωθούν προσκλήσεις, make over και πολλά δώρα στο κοινό από μεγάλης ακροαματικότητας ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στο κλείσιμο της ημέρας θα πραγματοποιηθεί Live Party με διάσημο  ραδιοφωνικό παραγωγό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2294067664

αλλά & στα social media:

Facebook: Hairprof

Instagram: hairprof_official

email: info@hairprof.eu