ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

6η HAIRPROF 2021

Μετά από 2,5 χρόνια αναμονής είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση της 6ης HAIRPROF της μοναδικής έκθεσης με shows, σεμινάρια, πάνω από 120 κομμωτηριακά brands, υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή & barber, στις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Παράληλα στην HAIRPROF, διοργανώνουμε τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής Greek Hairdressing Awards  και εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια και shows με κορυφαία ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακόμη θα διοργανωθεί και φέτος ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες το Greek Barber Awards, όπου εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι οι μπαρμπέρηδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά κλειστά σεμινάρια αλλά και μπαρμπέρικα shows με καταξιωμένους barbers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιπλέον θεσμός στην HAIRPROF είναι η Students Day και ο μαθητικός διαγωνισμός  Student Hairdressing  Awards,  όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης μαθητές από όλη την Ελλάδα, εκτός από το να διαγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό και να ενημερωθούν για μετεκπαιδευτικά σεμινάρια από σχολές που συμμετέχουν στην έκθεση.

Τέλος μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχαν τα OnLine Makeup Art Awards, σας ανακοινώνουμε και την διοργάνωση του νέου πανελλήνιου διαγωνισμού, Makeup Art Awards που αφορά την τέχνη του Makeup & του Body Painting. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επαγγελματίες και σπουδαστές makeup artists. Σκοπός του είναι να αναδείξει τους σύγχρονους ταλαντούχους makeup artists στην Ελλάδα και να δημιουργήσει την Makeup team που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της OMC.

Επιγραμματικά θα αναφέρουμε πως και φέτος στην HAIRPROF, θα πραγματοποιηθούν:

21 ΔΩΡΕΑΝ live Hair & Barber Shows

10 και πλέον κλειστά εκπαιδευτικά σεμινάρια για κομμωτές & barbers

διαγωνισμοί, Greek Hairdressing Awards, Greek Barber Awards – Student Awards και Makeup Art Awards

HAIRPROF Guests Show δωρεάν στο mainstage της έκθεσης με συμμετοχή κορυφαίων Έλληνων αλλά και ξένων κομμωτών & barbers

Και πολλά ακόμη shows από τους εκθέτες της HAIRPROF στα περίπτερά τους.

Οι Special Guests  της έκθεσης από το εξωτερικό είναι ο μοναδικός Hair StylistEducator Patrick Cameron και ο Uk Master BarberEducator Alan Beak.

Σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσουμε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση με Προϊόντα & Εξοπλισμό Κομμωτηρίου, Νέες τεχνολογίες και Εφαρμογές, τα Οn stage σεμινάρια εφαρμογής προϊόντων και τέλος όλα τα shows αναλυτικά αλλά και τα κλειστά εκπαιδευτικά σεμινάρια για Κομμωτές & Barbers, που θα δείτε στην 6η HAIRPROF!

 

HAIRPROF ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΕΣ & BARBERS !

 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2294067664

αλλά & στα socialmedia:

Facebook: Hairprof

Instagram: Hairprof_eu

email: info@hairprof.eu