Mon Platin Professional

Mon Platin Professional

Αμμοχώστου 35 Κάτω Τούμπα, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2310 906390
Category

www.mppro.gr

Mon Platin Professional

Η MP PRO I.K.E, δραστηριοποιείται στη χονδρική δάθεση καλλυντικών προϊόντων σε επαγγελματίες και χώρους ομορφιάς.

Ως αποκλειστικός εισαγωγέας  στην Ελλάδα των προιόντων Mon Platin,  έχει αποκλειστικό γνώμονα την παροχή καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου.H Mon Platin Cosmetic Industries Ltd., ιδρύθηκε το 1993 στο Ισραήλ, είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας καλλυντικών προϊόντων που πωλούνται με το εμπορικό σήμα Mon Platin.

Η Mon Platin Professional  διαθέτει τις σειρές:

 

  • Mon Platin Black Caviar Collection
  • HyLoren – Hyalouronic Acid Complex
  • Anti Break Hair Line
  • Fashionista
  • Bio Botanica Oil

 

Τα προϊόντα Mon Platin διανέμονται, αναγνωρίζονται και αγαπιούνται στο Ισραήλ και σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και  έχουν κερδίσει πολλούς επαγγελματικούς διαγωνισμούς και βιομηχανικά βραβεία.

 

Το εργοστάσιό μας ακολουθεί το GMP Cosmetic Standard  ISO 22716  και εφαρμόζει τον αυστηρότερο κανονισμό για την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και επίσης διαθέτει το πιστοποιητικό ποιότητας Dead Sea Products Quality Certificate  διασφαλίζοντας ότι ο πελάτης απολαμβάνει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας & ποιότητας στον κόσμο.

 

Τα μαλλιά μας λένε πολλά για την προσωπικότητα μας…

Οι άνθρωποι πάντα προσέχουν την εμφάνιση των μαλλιών –  χρώμα, σχήμα, μήκος, όγκο, απαλότητα, στυλ και ειδικά  την ΥΓΕΙΑ τους.

Το Art of Styling  είναι η εξειδικευμένη ΤΕΧΝΗ του επαγγελματία Hair Stylist να συνδυάσει την επιθυμία του πελάτη -την προσωπικότητα/ταπεραμέντο-στυλ -με τα συγκεκριμένα  χαρακτηριστικά των μαλλιών του.

Είτε πρόκειται για ένα νέο look / ριζική αλλαγή εμφάνισης- τολμηρή-κλασική-κομψή, ο Hair Stylist  είναι πάντα απαραίτητος για να ισορροπήσει την προτίμηση του πελάτη με την επίτευξη της επιθυμητής εμφάνισης μέσα από τις δεδομένες παραμέτρους.

Ένα έργο που απαιτεί εξαιρετικά συντονισμένη διαίσθηση, ευαισθησία για τους ανθρώπους, ικανότητα ακρόασης και κατανόησης του πελάτη και των επιθυμιών του, συνδυασμένη με την τεχνική , την εμπιστοσύνη , την επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η Mon Platin Professional προσφέρει στους κομμωτές μια απόλυτα αξιόπιστη ολοκληρωμένη σειρά, που  βοηθά στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων και τη διατήρησή τους μακροπρόθεσμα.

Η πολυτελής σειρά  Mon Platin Professional , διαθέτει καινοτόμα προϊόντα που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα.

Τα προιόντα μας έχουν  σχεδιαστεί για εκατ. χιλιάδες πελάτες σε πάνω από  56 χώρες σε όλο τον κόσμο όπου διανέμονται τόσο για την  ικανοποίηση των κομμωτών όσο και των πελατών τους.

Σας τον παρέχουμε , με πολύ αγάπη για ΟΜΟΡΦΑ & ΥΓΙΗ  μαλλιά

 

Η οικογένεια

της Mon Platin Professional